10/04/2013

Homecoming

IMG_0756IMG_0755IMG_0819IMG_0828IMG_0831IMG_5011Perjantai ja vihdoin aikaa kirjotella viimeviikosta. Meillä oli siis Homecoming viikko! Niinkuin viime postauksessa kerroinkin oli jokaiselle päivälle omat teemat. Kaikkina muina päivinä ihmiset oli vähän laiskoja (minä mukaan lukien) pukeutumaan. Okei mun syy oli, että mun on turhaa ostaa täällä vaatteita joita tuun käyttämään kerran, enkä niitä aio Suomeen kuitenkaan viedä.. esimerkiksi hawaii paitaa tms.

Perjantai oli Spirit Day ja sillon tosi moni oli pukeutunut. Oltiin saatu aiemmin meidän luokkien paidat ja suurimmalla osalla oli ne päällä perjantaina:) Päivä huipentui 5. ja 6. tunnilla järjestettyyn Pep Rallyyn! Se alkoi, kun Marching Band marssi koulun käytävillä ja sieltä football stadionille. En oo vähään aikaan ollu sellasessa väen tungoksessa mitä sillon oli käytävällä, kun lähdettiin luokista kentälle. Meidät jaettiin luokittain neljään osioon katsomoon ja seniorit sai sellaiset paukutettavat jutut (kaks puhallettavaa putkiloa?) ja pidettiinkin tosi kovaa meteliä. Pep Rallyssa esiteltiin kaikki syksyn urheilujoukkueet sekä cheerit ja tanssijat esitti omat esityksensä:) Siellä oli myös muita kilpailuja, muun muassa luokkien ja opettajien välinen köydenveto. Lopuksi kruunattiin Homacoming kuninkaalliset Freshmaneista, Sophomoreista ja Junioreista sekä Senior Court esiteltiin vielä kerran, ennen kuin heistä kruunattiin Homecoming King&Queen illan pelissä, joka voitettiin taas ruhtinaallisesti 53-10.

Launtaina aamupäivästä käytiin Jenniferin kanssa mani-ja pedikyyrissä jonka jälkeen tulikin jo vähän kiire laittautua, koska ekat kuvat otettiin meiilä mistä piti jatkaa seuraavaan paikkaan neljäksi. Siinä välissä vielä yksi paikka ja sitten Michaelin luoke, että mä sain mun kavereiden kanssa kuvat:) Sen jälkeen syömään ja sieltä koululle. Tanssit loppu 10 ja siitä mentiin Nathanille after partyihin jotka oli vähän erilaiset mihin Suomessa on tottunut. Mulla oli kuitenkin kiva ilta joten Homecomingista jäi hyvä fiilis :) Mulla tuli viime lauantaina myös kuukausi täyteen isäntäperheen luona. Ensimmäisen kuukauden fiiliksistä siis ensi postauksessa!

♡Niini

ps. HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ ISI!



8 kommenttia:

  1. Anonyymi8.50

    Oi sä oot ihan sika kaunis <3

    VastaaPoista
  2. Anonyymi8.51

    Sun blogi on yks parhaista vaihtoblogeista :D ota vaan enemmän kuvia itestäs =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ihana kuulla!:) yritän aina mahdollisuuksien mukaan:D

      Poista
  3. Vautsi Niini oot ollu upeena!! :)

    VastaaPoista
  4. Anonyymi0.37

    Ootko oikeesti tulossa jo takas suomeen?:0

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Homecoming ei siis liity millään tavalla Suomeen palaamiseen:)

      Poista