10/22/2013

Two months via iPhone

Muutamaa päivää vaille kaksi kuukautta Jenkeissä oloa! Olen,edelleen, ollut tosi huono kuvailemaan, mutta iPhoneen aina kertyy jotain kuvia, joten päätin tulla ne jakamaan tänne blogin puolelle kollaaseina.
CollageImage3 ‣Pirteenä odottamassa boardingia ‣Gonna miss u :( ‣Heavy tagi... HUPS
CollageImage1 ‣PINK ‣Vaihtarit Central Parkissa ‣Märsky tytöt :)
CollageImage2 ‣Suomi tytöt Staten Islandin lautalla ‣NY ‣Paikka joka kaikkien Gossip Girl fanien pitää tietää ‣Suomi! CollageImage11 ‣AP Calc.. Luovutin tän kanssa ‣Joka vuosi tonne laitetaan jotain ja se avataan tolloin 2054 ‣Melkein tyhjä käytävä ‣Schedule - Tosiaan ikävöin sitä kun Märskyssä koulu alkoi mulla yleensä 10.10 ja koulupäivä kesti 5 tuntiaCollageImage6
‣Keke ‣Senior paita - tykkään tosta selästä tosi paljon! ‣Noin kolme viikkoa sitten oli vielä tosi lämmin! ‣Fair
CollageImage5
‣Eka yö uudessa sängyssä ‣Brett ja minä Homecoming pelissä ‣Koulun vessa illalla. Oltiin sovittamassa koulun huppareita ja paitoja, en siis hengaile koulussa yleensä enään 2.19p.m. jälkeen ‣Ready for Homecoming
CollageImage9
‣Vitamiinit! Söin näitä aina Hetalla Suomessa ja nyt sain mun omat. Tosin host-äiti osti mulle paljon parempia joten syön mieluummin niitä ‣Näitä keskusteluja suomeksi tulee aina välillä...Yleensä ne päättyy siihen, että pyydän sanomaan saman asian englanniksi koska joissain lauseessa ei ole mitään järkeä ‣Ahkera host-sisko ‣Wohoo
CollageImage12
‣Kello 6.22. Melkein valmis lähtemään kouluun ‣Hannah ja aamupala donitsi ‣Jennifer vaihtari tapaamisen jälkeen ‣Kiinalaista.. Huh tota annoskokoa!
CollageImage8
‣Homecoming Game ‣Torstai uupumus josta seurasi päänsärky ja huono olo:( ‣Hämmennys! ‣Täällä tuli tosi kotoisa olo! Ensimmäisellä viikolla käymässä jäähallissa ja sieltä löyty myös Suomen lippu :)
CollageImage10
‣Still mad! Suomi ei kuulu skandinaviaan! Ja miksi, miksi Ruotsilla on oma osasto?! ‣Cider Mill yöllä. Oltiin Zombie Paintball Safarilla joka oli ihan super hauskaa! ‣Frankenmuth ‣Centralissa Amandan luona. Tai siis Targetissa leikkimässä...
CollageImage7
‣Näin käy usein kun puhelin joutuu vääriin käsiin ‣Spirit Day - Class Colors! ‣Crush Cousino Game ‣And again..
CollageImage4
‣Hupsis...En oikeesti tiennyt mihin mennä koska Health tunti oli tietokone luokassa, eikä mulla ollut hajua mikä niistä se on... ‣Läksyjä, kynsien lakkausta ja karkkia sunnuntai iltana ‣Let's go! ‣Paras keksi ikinä!

♡Niini

2 kommenttia:

  1. Anonyymi10.17

    Sul on iha sairaan kivoi vaatteit:) ostatko paljo sieltä vai toitko suomesta? Mist noi ekan kuvan valkone pitkähihane, harmaa huppari ja noi ihanat skinny sweat pantsit on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:)! Toin tottakai suomesta niin paljon kun pystyin, mut oon täältäkin ostanu nyt jonkun verran. Pitkä hihanen on vissiin ihan Vilan, huppari Åresta ja höntsyt Abercrombien :)

      Poista