5/08/2014

Spring Break 2k14

Heippa pitkästä aikaa :) Vaihtovuosi lähenee loppuaan ja tänään onkin kuusi viikkoa siihen että astun takaisin Suomen maankamaralle! Sain vihdoin Spring Break kuvat koneelle ja aika tehdä siitäkin postausta... ei siinä kestänyt kuin kuukausi, hupsis. Hassua, että SB:n alusta on melkein yhtä paljon aikaa, kun mulla on jäljellä täällä. Vietettiin meidän loma siis Disney Worldissa Floridassa, host-momin ja siskon kanssa :) Oli ihana päästä taas Michiganin huonosta säästä melkein 30 asteen lämpöön.. Nyt vihdoin myös täällä alkaa olla parempia kelejä, tänään esim 29 astetta!
FL2
1. -3. Valmiina Spring Breakille!! Lähdettiin aikaisin lauantai aamuna joten yöunet jäi vähille, varsinkin kun pakkaaminen jäi taas jälleen kerran viimeiseen iltaan. Yllättävän pirteitä oltiin kuitenkin aamulla, mutta kahvi tuli silti tarpeeseen:) 
FL3
1. & 2. Yövyttiin All Star Movies hotellissa, joka oli ihan kiva, vaikka paljoa aikaa hotellilla ei tullut vietettyä, nukkumassa ja aamupalalla lähinnä. Parina iltana oltiin altaalla katsomassa Disneyn leffoja, Pieni merenneito ja Frozen, joista vaan jälkimmäinen katsottiin loppuun asti hah. 3. & 4. Ekana iltana käytiin tsekkaamassa Downtown Disney, musta oli harmi kun mun kaveri oli juuri aamulla lähtenyt tuolta eikä ehditty nähdä :(
FL4
1. & 2.Vähän maisema kuvia. Toi lohikäärme on kokonaan Legoista rakennettu! 3.Olaf karamelli omena, mä ostin sen perinteisen Minni omenan minkä Disneylandistakin ostin... Noi on niin hyviä 4.Haluttiin Jenin kanssa kovasti tohon vaijerin päässä olevaan kuumailmapalloon, mutta aika ja jaksaminen ei vaan riittäneet.
FL6
1. & 2.Ensimmäisenä kokonaisena päivänä otettiin suunnaksi Blizzard Beach vesipuisto, joka osottautui todella hyväksi vaihtoehdoksi kuumalle päivälle. Tuolla oli enemmän liukumäkiä mm. lähes pystysuora noin 3 sekuntia kestävä liukumäki. Siinä saa hurjempaakin kyytiä kestävä pelätä.. Musta ainakin tuntui etten edes osunut siihen itse mäkeen vaan menin muutaman sentin ilmassa, hui, vieläkin saa kylmiä väreitä. Kuitenkin ehdottomasti kokemuksen arvoinen, videon Summit Plummetista pääset katsomaan tästä,  ei ihan tee oikeutta tuolle, koska se mäki todellakin oli pitkä alhaalta katsottuna. 4. & 5.Torstaina, eli seuraavana "kuumana" päivänä käytiin toisessa vesipuistossa, Typhoon Lagoonissa, joka oli ihan erilainen. Siellä pääsi muun muassa uimaan tuonne isoon "surffiaalto" altaaseen, joka oli meidän lemppari, heti haiden kanssa uinnin jälkeen! Tuolla oli enemmän rauhallisempia juttuja :)
FL10
1 .- 4.Palataan takaisin maanantaihin jolloin olimme kokopäivän Magic Kingdomissa, jossa kyllä riittääkin tekemistä. Tuonne oli tullut uusi paraati jonka nimi ei nyt kyllä muistu päähän millään. Tosi samantyylinen Disneylandin kanssa, ja tuolla olikin pari samaa laitetta :) 
FL11
1. & 2.Main Streetiä ja karusellia. Mulla tottakai oli mukana Calista ostetut Minni korvat ja Jenkin osti omansa heti ekana päivänä hotellin kaupasta. 3. & 4.Magic Kingdom yöllä! Käytiin hotellilla syömässä ja tultiin takaisin katsomaan tuo Electrical parade ja linnan valoshow sekä ilotulitukset
FL14FL12
1. - 4.Tiistai oli sateisempi päivä, joten mentiin Animal Kingdomiin, jossa ei ole ihan niin paljon tekemistä kuin muualla. Käytii mm. parinkymmenen minuutin safari ajelulla, jossa olikin kaikkea virtahevoista flamingoihin. Tuolla ei ollut mitään jonoja joten päästiin pariinkin kertaan käymään samoissa laitteissa, lemppariksi ehdottomasti Expedition Everest - Legend of the Forbidden Mountain, laitoin joka kerta Jenin sanomaan ton kokonaan, en tiiä miks se oli niin hauska. Vietettiin päivä noi ponchot päällä jotka musta on tosi kätevät haha.
FL5
1. - 4.Tiistai iltana käytiin Chef Mickey's buffetissa syömässä, jossa olikin vähän kaikenlaista ruokaa. Toi on enemmän tarkotettu pienemille lapsille, mutta me viihdyttiin tottakai tosi hyvin. Jälkkäripöytä oli taas niin iso että kaikkea oli "pakko" maistaa...
FL15FL1
1.Kuva Hollywood Studioilta perjantailta, eli viimeinen päivä tuolla. Mulla särki ihan kokopäivän päätä joten en pystynyt nauttimaan ihan niin paljon, eikä oltu tuolla hirveän pitkään, käytiin kuitenkin kaikki parhaat laitteet läpi :) 2.Hypätään pari päivää taaksepäin keskiviikkoon ja Epcotiin. Siellä oli siis muutamasta maasta osansa, ja varmaan kuvastakin huomaa että Aku on Meksiko teemalla liikenteessä.
FL8
1. & 2.Molemmat kuvat myöskin Epcotista. Toi pyramidi on Meksikossa, ja tuolla sisällä oli ravintola ja kauppa mistä sai ostaa meksikolaisia tavaroita. Muista maista mulla ei ookkaan kuvia, kun piti säästellä akkuja puhelimista, jotka kuitenkin loppu sitten kesken... 3. & 4.Hollywood Studios ja mun lempilaite Tower of Terror. Toi cupcake oli mun lounaan jälkkäri, en jaksanut ees viidesosaa tosta, osittain myös siistä syystä ettei ruoka maistunut yhtään. 
FL16FL9
1. & 2.No selfie time! Ja kuten kuvista huomaa, Minni korvat viihtyi päässä tosi hyvin. Sain noista jo instagramin puolella huomauttelua... Oikeasti pidettiin noita siis vain Magic Kingdomissa ja Mickeyn illallisella, eli ei noi ihan kasvaneet mun päähän kuitenkaan :)FL7
1.Boardwalkilla torstai iltana kävelemässä ja illallisella. Tykkäsin tosta alueesta tosi paljon :) 2.Vikan illan jälkkäri. Käytiin Hollywood Studioiden jälkeen vielä Downtownissa ostoksilla ja mun päänsärky ei helpottanut millään, joten ruoka ei sielläkään maistunut. Eikä maistunut toikaan järrikokoinen Icecream sandwich, kaksi jätti kokoista chocolate chip cookieta ja kolme palloa jäätelöä.. hyvä että jaksoin yhden pallon. 3.Welcome back to Michigan! Onneksi tuolloin oli ulkona kiva ilma, että sai pehmeämmän laskun takaisin loma säästä. 

Siinä oli kaiken kaikkiaan mun Spring Break! Tosi erilainen loma mitä oman perheen kanssa, mutta kivaa oli ja tekemistä riitti :) Silti musta oli kiva palata takasin kouluun näkemään kavereita, varsinkin nyt kun lähtö lähenee niin pitää ottaa ilo irti kaikesta ajasta :) Lupaan kirjotella viikonloppuna jotain fiiliksiä, tai sitten ihan perus postausta mitä nää muutama viikko on pitänyt sisällään!

♡Niini

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti