12/31/2013

Life lately via iPhone


1. Jenniferin synttärit ja ostin sille tollasen jätti jääkarhun jota se olikin toivonut tosi paljon! Tollanen ois ihana mutta vissiin vähän hankalaa viedä takaisin Suomeen vai miten? 2. Ensimmäinen sarjapeli, paita huonosti, älkää tuomitko :) 3&4. Noh... Jalat ennen ja jälkeen pelin... Jos joku ihmettelee mitä teen hallilla balleriinoissa, niin täällä on tapana, että pukeudutaan kouluun ja peleihin pelipäivinä, pojilla aika yksinkertaista puvun housut ja kauluspaita. Mutta mulla tuli paniikki ja ostinkin edellisenä iltana kolme uutta hametta.


1-4. Frankien, host serkkuni lapsi, 3 vuotis synttärit. Teema varmaan selviää kaikille :)


1. Kiinalaisessa syömässä muutama päivä ennen Thanksgivingiä. Sain onnen keksistä tollasen ennustuksen:) Nyt vaan odottelemaan sitä perintöä! 2. Thanksgiving dinner. Mun Thanksgiving lomasta ei ole paljoa kerrottavaa ja siksi en tehnyt siitä postaustakaan. Edellisenpäivän leikkaus väsytti edelleen ja meinasin nukahtaa myös illallis pöytään. Black Fridayna kuitenkin shoppailtiin... 3&4. Sisarukset suhsilla. Host veljeni oli kiitospäivän täällä ja oltiin syömässä kaikki sisarukset sushia sen kuuluisan BlackFriday shoppailun jälkeen. Me siis oltiin vasta perjantaina päivällä ihan tän mun nilkan takia:D


1.Loman jälkeisenä maanantaina mua odotti kaksi pakettia koulusta kotiin tullessa. Toisesta tilaamani takki ja toinen oli Hetalta Utahista, tollanen parane pian selviytmis paketti! Ihana yllätys maailman parhaalta parhaalta kaverilta <3 2. No ei näiltä kuvilta voi välttyä vieläkään... Näitä on taas joku sata mun puhelimessa ja muutama video siihen päälle. 3. Suomen itsenäisyyspäivän aamiainen. Sain jäädä kotiin sillon ja heräilinkin myöhään ja skypetin Suomeen:) 4. Ja sitten todella fiksu Heta.....


1. Sain early college kirjeen, haha hämmennys. 2. Lisättävää? 3. Joulukeksien leipomista. Tehtiin tänä vuonna varmaan viittä erilaista keksiä ja olihan se hassua sen perinteisen yhden sijaan. 4. Ensimmäinen korispeli. Oon vähän katkera miten iso juttu koris ja jefu on meiän koulussa. Esimerkiksi kaikilla joukkueessa on samanlaiset kengät ja tottakai niiltä löytyy myös takit ja kassit ja monenlaiset treenipaidat... Jääkiekko pelejä ei löydy edes koulun tapahtumakalenterista, just.


1.Vihdoin Sel8nne leffa oli tullut iTunesin elokuva valikoimaan joten vuokrasin sen ja söin ruis nachoja! Tollonkin olisi ollut vaikka mitä koulujuttuja mutta toi voitti! 2. Tia sai joululahjaksi "How to marry a Finnish girl" kirjan ja lähetti siitä ton kohdan mulle... Jakomäki ei siis ole mitään Detroitin kuuluisaan 8th mileen. Mua ei viedä edes kattomaan sitä. 3&4 Red Wingsin peli :)


1. Parasta aamupalaa ja syönkin tota melkeen joka aamu! Tuoreita marjoja ja hedelmiä, maustamatonta jugurttia ja mysliä. Äitille ja isille terveisiä, että toivon samanlaista tavaraa jääkaappiin myös ensi vuonna:) 2. Röntgen kuvaa nilkasta... Oon nykyään rautanilkka ton levyn ja seitsemän ruuvin kanssa. Saa nähdä miten käy turvatarkistuksien, koska joillakin noi piippailee :D 3. Toinen joulukuusi. Meillä on niitä sitten vissiin aika perinteiseenkin tapaan kaksi. Molemmat laitettiin ja hyvään aikaan marraskuun lopulla. 4. Kotihallista löytyy tollanen taulu jossa on joukkue kuva ja kaikken yksilökuvat:) Olin positiivisesti yllättynyt miten kivalta toi näyttää! Noiden kuvien ottaminen jäällä onkin ihan oma juttu muutama viikko mun leikkauksen jälkeen. Hyvin se kuitenkin onnistu vaikka oonkin kaikkia paljon lyhyempi koska mulla ei ollut luistimia.


1.Nämä kaksi yhdessä ei tiedä hyvää. Twitteristä löytyy yleensä muutamat todella järkyttävät kuvat sen jälkeen. 2. Pipareita. Niitä suomalaisia siis:) Host mom halusi, että tehään noita joten se teki taikinan ja Jennifer teki valmiiksi loppuun. Tottakai autoin tai noh istuin seurana:) 3. Sisters at Greenfield Village. Siitä tulossa omaa postausta. 4. Pipari selfie


1&2 Jouluaaton jälkkäri jenkki tyyliin. Toi red velvet cupcake oli taas kerran ihan älyttömän hyvä, joten tilaa juustokakulle ei enää jäänyt. 3. Selfie ennen syömään lähtöä. 4. Serkuilta saamani lahja:)


1.Just kidding, Jenniferin jääkarhuhan se on, mutta niin ihana! Snapchattailu täällä on enemmän kuin arkipäivää, ja osa normaaleista keskusteluistakin käydään snapchatissa eikä esimerkiksi viestejä lähettämällä, hah. Suomessa snapchat historia ylettyi muutamien päivien päähän, kun täällä se on parhaimmillaan sen parikymmentä minuuttia. 2. Toista kertaa leffassa muutaman päivän sisään. Tällä kertaa olin kavereiden kanssa katsomassa Anchorman 2! En ole nähnyt ensimmäistä osaa mutta leffa oli hauska, vaikkakin viimeiset 15 minuuttia todella hämmentäviä :D 3. Ninjas1 Mun fysioterapian jumppakuminauhoille löytyi uutta käyttöä.


1. Jouluaattona saapui paketti Suomesta tädiltäni. Ihana ylläri aatto aamuun:) Paketista paljastui joululahjan lisäksi salmiakkia ja suklaata, enemmän kuin toivottua. Itseasiassa syön todella vähän mitään muuta karkkia yms. jos varastosta ei löydy näitä suomalaisia herkkuja. 2. Jenniferiltä lainattu kuva jouluaatolta. 3. Tämäkin kuva on Jenin kamerasta mutta anyway joulun aikaan Somerset kauppakeskus on tosi kivasti laitettu. Toi on muutenkin mun lemppari kauppakeskus täällä. Nyt kun pääsen noista kepesitä eroon ni haluan shoppailemaan kunnolla. Taas vaihteeksi.

Tämä olikin vuoden viimeinen postaus. Saa nähdä mitä kaikkea ensivuosi tuo tullessaan. Ainakin nyt innolla jo odottelen tulevia tapahtumia.

HYVÄÄ UUTTAVUOTTA!:)

♡Niini

5 kommenttia:

  1. Anonyymi15.05

    Voitko kertoo joskus enemmään sun jäkisjoukkueest? Ja oot ihan sika kaunis <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tottakai, onko jotain erityistä mitä haluut kuulla?:) Ja voi kiitos paljon:)!

      Poista
  2. Anonyymi17.41

    Jotain että miten ne pojat suhtautuu suhun ja mite pääsit joukkueseen :)

    VastaaPoista
  3. oijuku, sain tänään kuulla et mulle löyty perhe myös Michiganista! Oon niin innoissani lukenu tätä sun blogia jo alusta asti mut nyt vielä jotenki eritavalla ku sä oot siellä myös :-) so cool!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi onneks olkoon:) Mistä päin Michigania?

      Poista