12/30/2013

It's the most wonderful time of the year

IMG_30691507122_10202467559188363_691432012_nIMG_3117Vaikea kuvitella, että uusi vuosi vaihtuu jo vuorokauden kuluttua.. Mihin tääkin vuosi vierähti, vastahan me tyttöjen kanssa seikkailtiin hirveellä kiireellä ottaamaan vastaan tätä vuotta yhden märskyläisen uudenvuoden pippaloihin. Anyways nyt olisi aika kertailla kuitenkin tämän vuoden joulua, joka oli todella erilainen kuin aikaisemmat jouluni ja samalla erilainen kuin odotin. Suomessahan joulu tavallaan alkaa jo aaton aattona, mutta täällä viellä aattokin oli normaali päivä, esimerkiksi hostdad oli töissä silloin. Kävimme kuitenkin sukulaisten luona syömässä, ja sain ensimmäistä kertaa täällä ollessani kunnon lihaa! Olipa ikävä. Pelattiin Wiitä ja vaihdettiin joululahjat. Kun olimme lähdössä takaisin kotiinpäin, katsottiin hetki todella kaunista tähtitaivasta, ja mä näin tähdenlennon! Menin ihan paniikkiin, että nyt pitää toivoa ja en tiennyt mitä haluaisin toivoa... Kaikki hyvin ja nyt vain odotellaan toiveen toteutumista. Näin jälkeenpäin ajatelleen olisi pitänyt toivoa järkevämmin mutta eikai sille enään mitään mahda. Käytiin kotimatkalla myös yhdessä naapurustossa, mikä oli koristeltu todella näyttävästi. Okei oli ne talotkin hienoja!

Seuraavana aamuna Jennifer (huom. hän on vain viisi kuukautta nuorempi ja viimeiset kolme päivää intoillut lahjoista) ryntäsi puoli kahdeksan jälkeen mun huoneeseen, että nyt pitää nousta koska joulupukki on kuulemma käynyt yöllä. Oli siis pakko kömpiä sängystä alakertaan pakettien kimppuun. Jaettiin siis ensin kaikkien paketit ja aloitettiin nuorimmasta ja avattiin lahjat vuorotellen. Ensin kerrottiin kuka lahjan antaja on ja sitten ihasteltiin lahjaa. En ollut toivonut lahjaksi mitään, koin etten oikeasti tarvitse juuri nyt mitään ja kaiken joudun viedä Suomeen, mikä jo nyt (vajaa kuusi kuukautta lähtöön) tuottaa pään vaivaa, hah. Sain kuitenkin vaikka mitä lahjoja, tai tuntui ainakin etten ole muutamaan vuoteen saanut noin montaa erilaista lahjaa.

Päivä menikin sitten vähän lisää nukkuessa, skypetellessä, parin leffan parissa ja sitten vielä joulu dinner. Tosi paljon suppeampi ruokavalikoima, mutta yhtä täynnä ruuan jälkeen...hups. Oli kinkkua, makkaraa, perunoita yms. Ruuan jälkeen vielä muutama tunti odottelua, sitten Sarah tuli hakemaan mut ja Jenin katsomaan Justin Bieberin uutta Believe leffaa! Ollaan nyt saatu kuulla siitä Jenin kanssa vaikka keneltä mutta se oli oikeesti hyvä! Suosittelen;) Seuraava päivä olikin taas ihan normaali päivä eli täällä joulu kesti vaan tuon 25. päivän. Mun joulu oli kuitenkin ihana ja erilainen! Oon iloinen, että sain kokea sen just tän perheen kanssa. Tämä oli joulu, jonka tulen muistamaan aina niiden niin sanottujen perinteisten joulujen joukosta:)

♡Niini

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti