8/30/2013

New York is not a city, it's a world

IMG_8715IMG_4913IMG_4885IMG_8744IMG_8780Soft Landing Campilta kotiuduttu Michiganiin! Meillä oli tosi kivat pari päivää New Yorkissa. Päästiin sillon ensimmäisenä iltana hotellille joskus puolen yön aikaan, jolloin väsymys painoi jo kovasti päälle. Sain nukuttua koneessa muutaman tunnin, mutta uni tuli heti kun pääsi nukkumaan.

Ensimmäisenä aamuna herättiin jo kuuden jälkeen, sillä lähtö kohti Manhattania oli 7.45! Saatiin siis nukkua reilu 4 tuntia, wohoo. Meidän opas Mike liittyi mukaan ja päästiin ekana kiertämään downtownia. Olen siis käynyt Nycissä ennenkin joten olin vähän laiska ottamaan nähtävyyksistä kuvia, koska niitä on koneella muutenkin jo noin tuhat. Keskityin enemmän siihen mitä opas nähtävyyksistä kertoi Käytiin Wall Streetillä, Staten Islandilla, näimme Vapaudenpatsaan sekä vihdoin valmistuneen Freedom towerin. Tähän saatiin käytettyä melkein neljä tuntia, jonka jälkeen suuntasimme Brooklyn Bridgen ja Chinatownin kautta Sohoon shoppailemaan:) Päivän paras osuus siis. Tosin piti pitää mielessä, että mulla oli "Heavy" lappu matkalaukussa jo tullessa...hups. Loppujen lopuksi en ostanut kuin pari paitaa kouluun, mutta onneksi samat kaupat löytyy täältäkin:) Illalla meille pidettiin vielä kertaus kaikista säännöistä, tilattiin kiinalaista ja mentiin nukkumaan, tosi väsyneinä jälleen!

Toinen aamu alkoi samanlailla kuin ensimmäinenkin, mutta tällä kertaa suunnatiin Central Parkiin, Chelsea Marketiin syömään, kävelemään High Linelle. Viimeinen nähtävyys meillä oli Grand Central Terminal  jostä lähdimme shoppailemaan ja syömään 5th Avenuelle ja Time Squarelle. Saatiin taas viiden tunnin vapaa-aika kulumaan nopeasti ja lopulta juostiin Time Squarelta takaisin Grand Central Terminalin luo josta bussi haki meidät takaisin hotellille. Enää oli jäljellä 'Flight Meeting' ja uudestaan pakkaus, että sai matkalaukusta vähän kevyemmän:D

Mulla oli aamulla lähtö hotellilta 3.45... Kaiken kaikkaan meillä oli tosi kiva leiri! Hyvä aloitus vaihtovuodelle, vaikkei sitä tajunnutkaan missään vaiheessa, että se on oikeasti alkamassa. Nyt olen siis ollut paripäivää host-perheeni luona ja lupaavalta vaikuttaa:)

♡Niini

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti