8/12/2013

Two weeks

1170742_10201251689646639_1145369435_nIMG_7197Hey! Tulin päivittelemään kuulumisia viimeviikolta. Roomasta tulon jälkeen olen nähnyt ahkerasti kavereita. Viikonloppuna nähtiin yökylän merkeissä Kiran luona Tuusulassa meidän tyttöporukalla. Ihanaa aikaa yhdessä ennen kuin kolme meistä suuntaa Atlantin toiselle puolelle, Heta Utahiin ja Tia Calgaryyn! Viimeiset ’fudistreenit’ oli myös sunnuntaina. Seuraavan kerran nähdäänkin vasta ensi kesänä näillä kokoonpanoilla:(

Keskiviikkona menin vuorostaan Hetalle yöksi viettämään viimeiset hetket yhdessä ennen tuon tärkeyden vaihtovuotta:) Käytiin syömässä, saunottiin sekä käveltiin kauheessa vesisateessa. Ehdin nukkua n.pari tuntia ennen kuin oli lähdettävä kentälle. Halit ja heipat ja sitten oli Hetan aika lähteä turvatarkistuksen toiselle puolelle. Miten selviän vuoden ilman, että paras kaveri asuu muutaman minuutin matkan päässä? Onneksi ollaan edes samassa maassa! 

Otettiin tyttöjen kanssa aamupalaa kentällä, mistä isi tuli mut hakemaan ja lähdettiin siitä suoraan mökille. Mikään ei voita paria päivää siellä! Lauantaina takaisin kotiin ja viettämään rippijuhlia, missä näin pitkästä aikaa vanhoja kavereita entisestä joukkueesta:) Huomenna alkaakin koulu, tai no itse menen vain hakemaan kalenterin, sekä tietysti moikkaamaan kavereita. 

Hyvää koulun alkua kaikille joilla se on edessä!:)

♡Niini

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti